Just another WordPress.com site

12 лютого 2024-го у Чернівцях розпочала свою роботу І Міжнародна освітньо-наукова конференція «Всесвіт 2024».

105 учасників, 7 країн, 13 регіонів України.

Вітаємо учнів Чернівецького багатопрофільного ліцею №11 “Престиж”
Олену Сайко (10-А), – Диплом І ступеня, секція “Екологія та космонавтика” , Аліну Зубову (11-А) – Диплом ІІ ступеня “Наукові дослідження в космосі”, Семена Гінінгера (10-А) – Диплом ІІ ступеня, секція “Цивілізація за межами Землі”, Евеліну Драгомерецьку, випускницю, студентку – Диплом І ступеня, секція “Екологія та космонавтика” на І Міжнародній освітньо-науковій конференції «Всесвіт 2024». Молодці!

Як проходив захист на конференції?

1’3.02.2024 у Чернівецькому центрі юних техніків ім. Л.К. Каденюка учні захищали свої роботи у секціях  «Астрономія», «Історія розвитку авіації та космонавтики», «Наукові дослідження в Космосі», «Екологія та космонавтика».

15.02.2024 учасники секцій «Ракетно-космічна техніка», «Людина. Земля. Всесвіт», «Космічна біологія та медицина», «Цивілізації за межами Землі» та через нестабільність, що приносить війна, секція «Різне», доповідали перед членами журі з Чернівців, Дніпра, Великобританії.

… Космос завжди викликав цікавість людства. Незважаючи на те, що людина відвідала тільки Місяць, досліджувати космос цікаво та важливо. Відкриття та досягнення, які отримують учені та космонавти, допомагають не тільки розширювати знання про Всесвіт, але й розвивати нові технології.  Однак, є багато проблем та викликів, які потрібно враховувати при здійсненні космічних місій… Може хтось з юних дослідників та їх керівників у майбутньму стане астронавтом. Адже все починається з мрії…

©Тетяна Спориніна, член правління Чернівецького міського центру УМАКО«Сузiр’я»,
фото автора і з ахіву Чернівецького міського центру УМАКО «Сузір’я»

Залишити коментар